Wijn van Daan

HORECA

WIJNEN

Klanten login

wine bottles, wine, wine rack

28

Wijnkaarten
live

72

medewerkers getraind

192

prijswinnende wijnen

24

jaar ervaring

Over ons

Wijn van Daan, toeleverancier voor de horeca, B2B, zakelijke proeverijen en relatiegeschenken. Uw partner in wijn.

Wij beschikken over een unieke collectie wijnen van kleine, ambachtelijke producenten. Alle wijnen hebben hun eigen verhaal en veel wijnen zijn duurzaam of biologisch.

Met meer dan twintig jaar ervaring in de gastronomie en wijnwereld achter ons, leveren wij niet alleen aan de horeca, wij organiseren wij ook hospitality evenementen, daarbij kunnen wij ook strategisch met u samenwerken om te helpen uw wijn en/of spijs gerelateerde business te ontwikkelen en te verbeteren, uw personeel te trainen en het creëren van unieke campagnes om uw merk of bedrijf te profileren en te laten groeien.

Wij werken samen met verschillende partners om zo waarde toe te voegen aan uw concept, product en bedrijfsproces.

Vanuit de passie om te genieten van een goed glas wijn met vrienden, kennissen of zakelijke relaties, is Wijn van Daan opgericht.

En die passie willen met u delen. Met wijnen zonder compromis, maar vooral waanzinnig lekker!

- There is constantly somebody who’s making something, whether it’s music or art or wine, that pushes the edges of what was previously thought possible. And in doing that, if the person makes something that’s fundamentally good, it drives the parameters of what is good and makes them a little bit wider. –

Len Rothenberg, owner,  Wine & Spirits in Boston